Belasting

Belastingaangifte, bezwaarprocedure en beroepsprocedure

Het fiscale landschap kan complex zijn. Hoe weet u zeker dat u niet te veel belasting betaalt? En hoe voldoet u aan alle belastingvoorschriften? Bij Van Herpt en Partners kunt u altijd rekenen op een deskundig advies en de gedrevenheid om uw fiscale lasten te minimaliseren.

Minimale fiscale lasten

Onze fiscale experts zijn altijd op de hoogte van de actuele regels en deadlines. Ook weten zij exact welk voordeel er voor u te behalen is. Zo is het mogelijk dat een andere bedrijfsvorm financieel gunstiger is voor uw bedrijf. En kunt u profiteren van een investeringsaftrek of subsidie? We informeren u proactief. Administratie- en advieskantoor Van Herpt en Partners verzorgt alle voorkomende belastingaangiften voor u als ondernemer.

  • ✓ Inkomstenbelasting
  • ✓ Vennootschapsbelasting
  • ✓ Omzetbelasting
  • ✓ Loonbelasting
  • ✓ Erfrechtbelasting
  • ✓ Schenkbelasting

Bezwaar indienen of beroepsprocedure starten

Bent u het niet eens met een beslissing van de Belastingdienst of een andere overheidsinstantie? Dan helpen wij u graag bij het indienen van een bezwaar en het starten van een beroepsprocedure.

Een bezwaarprocedure stelt u in staat om formeel bezwaar te maken tegen een genomen beslissing. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een belastingaanslag, een boete of een afwijzing van een fiscale regeling. Onze ervaren adviseurs helpen u graag bij het opstellen van een goed onderbouwd bezwaarschrift dat voldoet aan alle wettelijke vereisten. Een beroepsprocedure houdt in dat we namens u een beroepschrift indienen bij de rechtbank. Met onze expertise op het gebied van bezwaar- en beroepsprocedures is uw zaak in goede handen.

Neem contact op met Van Herpt en Partners

Wilt u meer informatie over belastingaangiften, bezwaar en beroep? Neem vrijblijvend contact met ons op.