‘Echt verstand van zaken bij Van Herpt en Partners’

De overeenkomst tussen TOM Schoenen en administratie- en advieskantoor Van Herpt en Partners? Dat is de liefde voor vakwerk in combinatie met persoonlijk contact.

TOM Schoenen in Drunen maakt schoenen op maat. Een team van bevlogen vakmensen werkt al ruim 40 jaar aan de productie van kwaliteitsschoenen naar individuele behoeften voor kinderen en heren. Eigenaar Pieter van Cromvoirt vertelt over zijn samenwerking met Van Herpt en Partners.

Bedrijfseconomisch en fiscaal advies

“De administratie verzorgen we zelf. Wel vinden we het prettig als Van Herpt en Partners een controle uitvoert.” Het kantoor maakt daarnaast de jaarrekening op voor TOM Schoenen. “En Ruud geeft ons bedrijfseconomisch en fiscaal advies. Bijvoorbeeld over het doen van investeringen. Zakelijke plannen bespreek ik altijd even met Ruud.”

Netwerk Van Herpt en Partners

Zo organiseert de schoenenproducent op dit moment het verleggen van een productie-onderdeel.

“Het gaat om een stukje outsourcing van de productie van een halffabrikaat naar Portugal. Het netwerk van Ruud speelt zeker een rol in dit proces. Het gaat dan om ondernemers die al eerder met Portugal samenwerkten, zij kunnen hierin goed adviseren.” In een later stadium volgt wellicht participatie. “Ook hierbij zullen we advisering nodig hebben. Het inzicht van Ruud kunnen we dan ook goed gebruiken.”

Minimaal belasting betalen

TOM Schoenen, gestart door de vader van Pieter, was vroeger al klant bij Marie van Herpt. Toen het bedrijf overging van vader op zoon, heeft Van Herpt en Partners daar een grote adviserende rol in gespeeld.

“Er moest veel worden georganiseerd. Een bv-structuur, overdracht van aandelen. En steeds met het oog op minilaiseren van de te betalen belasting”, herinnert Pieter zich. “De hulp die we daarbij kregen van Van Herpt was uitstekend, met prettig, laagdrempelig contact. Het is ook ideaal dat Ruud kent ons bedrijf zo goed kent en altijd snel handelt. Ik stuur een appje of een mailtje en het wordt geregeld. Kijkend naar mijn eigen ervaring, beveel ik Van Herpt en Partners van harte aan. Ze hebben echt verstand van zaken.”

https://www.tomschoenen.nl/

Andere klantverhalen

‘Oprecht tevreden over Van Herpt en Partners!’

‘Oprecht tevreden over Van Herpt en Partners!’

‘Van Herpt en Partners voert de controles uit op mijn boekhouding”, vertelt businessmentor en personal branding specialist Marlieke Kuijs. “Dat geeft een gevoel van zekerheid. Daarnaast dienen zij voor mij de btw-aangiftes in. En met de start van mijn bedrijf heeft Ruud Walravens van het administratiekantoor me geadviseerd rond zaken als pensioenopbouw

‘Van Herpt en Partners staat náást de ondernemer’

‘Van Herpt en Partners staat náást de ondernemer’

Waarom de samenwerking met Van Herpt en Partners zo goed bevalt? “Hun kracht is dat ze echt náást de ondernemer staan. De lijnen zijn kort, de aanpak transparant en duidelijk. Wij zijn 100% tevreden.” Eigenaar Bart Schuur van Fysiotherapie Uniek vertelt.