CELOS Printer supplies bv is leverancier van verbruiksmaterialen voor printers en kopieerapparaten. Eigenaar Michel van Celos heeft een kantoor aan huis in Oss en opslagruimtes in Oss en Den Bosch en levert voornamelijk business-to-business. De ondernemer vertelt over zijn ervaringen met Van Herpt en Partners, die voor de eenmanszaak de financiële administratie verzorgt.

“Dat verloopt erg soepel en ontspannen! Zo breng ik de administratie gemiddeld eens per twee maanden bij Van Herpt. Dan worden de inkomende en uitgaande facturen en eventuele bonnetjes verwerkt. En eens per kwartaal verzorgen ze de btw-aangifte. Moet ik bijvoorbeeld nog stukken aanleveren? Dan krijg ik tijdig een telefoontje of mailtje. Hetzelfde geldt als de aangifte klaarstaat. Op tijd de btw betalen is op deze manier erg eenvoudig.”

Van Herpt en Partners, persoonlijk én professioneel

Ook voor fiscaal advies belt Celos zijn contactpersoon bij Van Herpt, Patrick van Ravensteijn.

“Als ik vragen heb of de btw moet verleggen, weet ik dat ik altijd snel antwoord krijg. Patrick en zijn collega’s zijn goed bereikbaar, Van Herpt is echt een prettig kantoor om mee samen te werken. De lijnen zijn kort. Het contact is persoonlijk en informeel en toch ook professioneel.”

Proactief advies

Administratie- en advieskantoor Van Herpt en Partners geeft ook proactief advies.

“Een belletje met advies en tips van Patrick levert mij altijd wel iets op, vaak is dat fiscaal voordeel. Erg prettig om een samenwerkingspartner te hebben die mij aanvult met expertise op financieel en fiscaal gebied. Van Herpt en Partners raad ik zeker aan bij andere ondernemers!”