‘Van Herpt en Partners weet wat het beste is voor mijn bedrijf’

Schel Schilderwerken in Kaatsheuvel verzorgt binnen- en buitenschilderwerk en spuitwerk. Daarnaast biedt het bedrijf een gerichte aanpak van houtrot, een groeiend probleem als gevolg van ons veranderende klimaat. Tot de klantenkring behoren zowel bedrijven als particulieren.

“Als kleine ondernemer is het erg belangrijk dat je boekhouding goed is georganiseerd en dat je fiscaal de beste keuzes maakt.”

Dat ervaart Kevin Schellekens. Van Herpt en Partners verzorgt de boekhouding, de kwartaalaangiftes en de jaarverslagen voor zijn bedrijf Schel Schilderwerken.

“Ze weten bij Van Herpt wat het beste is voor mijn bedrijf. Als je als zzp’er een paar duizend euro in een jaar terugkrijgt, is dat echt veel. Die blauwe envelop is opeens een mooie envelop”, lacht de ondernemer.

Van Herpt en Partners ontzorgt

Schellekens ervaart het contact met zijn administratie- en advieskantoor als goed.

“Ruud Walravens neemt de tijd voor zijn klanten en regelt alles, ontzorgt. Ik lever bonnen en facturen apart aan en ieder kwartaal krijg ik de administratie en aangifte correct en overzichtelijk geordend terug.”

Administratiekantoor denkt in mogelijkheden

“Bij de koffie hoor ik precies hoe ik er financieel voor sta. Ruud heeft dan een mooi overzicht voor de btw-aangifte. En telefonisch en via mail houdt hij mij op de hoogte van het bedrag voor de btw-betaling. Top dat ik dan weet dat alles is verwerkt en geregeld. De benadering is altijd 100% positief: denken in mogelijkheden, daar houd ik van. En je bent geen nummer bij Van Herpt. Heb je een vraag? Dan wordt er snel gehandeld.”

Andere klantverhalen

‘Oprecht tevreden over Van Herpt en Partners!’

‘Oprecht tevreden over Van Herpt en Partners!’

‘Van Herpt en Partners voert de controles uit op mijn boekhouding”, vertelt businessmentor en personal branding specialist Marlieke Kuijs. “Dat geeft een gevoel van zekerheid. Daarnaast dienen zij voor mij de btw-aangiftes in. En met de start van mijn bedrijf heeft Ruud Walravens van het administratiekantoor me geadviseerd rond zaken als pensioenopbouw

‘Van Herpt en Partners staat náást de ondernemer’

‘Van Herpt en Partners staat náást de ondernemer’

Waarom de samenwerking met Van Herpt en Partners zo goed bevalt? “Hun kracht is dat ze echt náást de ondernemer staan. De lijnen zijn kort, de aanpak transparant en duidelijk. Wij zijn 100% tevreden.” Eigenaar Bart Schuur van Fysiotherapie Uniek vertelt.