‘Oprecht tevreden over Van Herpt en Partners!’

Als businessmentor en personal branding specialist voor vrouwelijke ondernemers kent Marlieke Kuijs de weg in de wereld van startende ondernemingen. Voor de btw-aangiftes van haar bedrijf kwam ze bij Van Herpt en Partners terecht. En daar bleef het niet bij, want inmiddels is er een samenwerking ontstaan in aanvulling op Marliekes dienstverlening.

“Van Herpt en Partners voert de controles uit op mijn boekhouding”, vertelt Marlieke. “Dat geeft een gevoel van zekerheid. Daarnaast dienen zij voor mij de btw-aangiftes in. En met de start van mijn bedrijf heeft Ruud Walravens van het administratiekantoor me geadviseerd rond zaken als pensioenopbouw.”

Trainingen voor startende ondernemers

Het was juist díe advisering die prachtig aansloot op de begeleiding die Marlieke verzorgt voor haar klantenkring. “Met mijn mentorship begeleid ik vrouwen bij het opzetten van hun eigen onderneming of het succesvol uitbouwen daarvan. Mijn werk is inspirerend, uitdagend en iedere keer anders”, vertelt de Brabantse enthousiast. “De adviezen die Ruud mij gaf aan de wieg van míjn bedrijf, hebben me daarover aan het denken gezet. Dit financiële en fiscale stukje van ondernemerschap zijn namelijk exact van toepassing voor mijn klanten. Toen ik Ruud benaderde met de vraag of er binnen Van Herpt en Partners iemand trainingen voor startende ondernemers zou willen verzorgen, reageerde hij direct positief.”

Productieve samenwerking

Ruud z’n collega Eefje van Vugt verzorgt de kick-off-trainingen. “En die zijn informatief en ook nog leuk! Mooi dat mijn klanten op deze manier de basis in orde kunnen maken, zodat ze zich vervolgens weer met een gerust hart op het creatieve deel van hun ondernemerschap kunnen richten.” De samenwerking tussen het administratiekantoor en de businessmentor is er één met toekomst. “Ik ben oprecht tevreden over de dienstverlening én over de trainingen, waardoor we samen aan de start van zoveel gave processen staan.”

Andere klantverhalen

‘Van Herpt en Partners staat náást de ondernemer’

‘Van Herpt en Partners staat náást de ondernemer’

Waarom de samenwerking met Van Herpt en Partners zo goed bevalt? “Hun kracht is dat ze echt náást de ondernemer staan. De lijnen zijn kort, de aanpak transparant en duidelijk. Wij zijn 100% tevreden.” Eigenaar Bart Schuur van Fysiotherapie Uniek vertelt.

‘Persoonlijke aanpak Van Herpt en Partners is blijven bestaan’

‘Persoonlijke aanpak Van Herpt en Partners is blijven bestaan’

Voor bedrijfsadvies raadpleegt Adrian Pulles van Voor Pulles Grond & Sloopwerken Ruud Walravens. “Zo overleg ik met Ruud over grote aankopen en nieuwe doelstellingen en onlangs was hij ook aanwezig bij al onze personeelsgesprekken. Ik kan Ruud altijd bellen om te sparren. Hij maakt altijd tijd vrij om een luisterend oor en adviezen te bieden.”