‘Persoonlijke aanpak Van Herpt en Partners is blijven bestaan’

Voor Pulles Grond & Sloopwerken in Vlijmen verzorgt Van Herpt en Partners de administratieve afhandeling en bedrijfsadvisering rond de verschillende bv’s. Eigenaar Adrian Pulles vertelt over een samenwerking die al bijna 12 jaar duurt.

“Ruud Walravens heeft mij vanaf dag 1 geholpen met het opzetten van mijn bedrijf”, blikt Adrian terug. “Dat is inmiddels bijna 12 jaar geleden.” Op kantoor bij Van Herpt en Partners wordt de boekhouding in orde gemaakt. “Onze medewerkers hebben daarvoor contact met de mensen op kantoor bij Van Herpt en Partners en dat verloopt altijd prima.” Voor bedrijfsadvies raadpleegt Adrian Ruud. “Zo overleg ik met Ruud over grote aankopen en nieuwe doelstellingen en onlangs was hij ook aanwezig bij al onze personeelsgesprekken.”

Altijd luisterend oor en advisering

Pulles is inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf met specialismen in onder meer sloopwerken, infrastructuur, asbest- en bodemsanering. “We zijn klein begonnen, maar het is wat uit de hand gelopen”, lacht de sympathieke ondernemer. “Mede dankzij Ruud ben ik met mijn bedrijf op het punt gekomen waar ik wil zijn. Ik ben Ruud erg dankbaar voor alle hulp.” Adrian kijkt positief naar de samenwerking. “Ik kan Ruud altijd bellen om te sparren. Hij maakt altijd tijd vrij om een luisterend oor en adviezen te bieden. Ondanks dat zij net als wij flink zijn gegroeid, is de persoonlijke aanpak blijven bestaan.”

Veel meer dan boekhouder

Andersom stelt Ruud de dienstverlening van Pulles ook op prijs. “Toen er een paar jaar geleden nieuwe parkeerplaatsen nodig waren bij het kantoor van Van Herpt en Partners, mochten wij die aanleggen. Erg leuk dat ze toen aan ons dachten.” De samenwerking tussen de twee bedrijven is toekomstbestendig. “Van Herpt en Partners is veel meer dan alleen onze boekhouder. We kunnen echt op hen rekenen.”

Andere klantverhalen

‘Oprecht tevreden over Van Herpt en Partners!’

‘Oprecht tevreden over Van Herpt en Partners!’

‘Van Herpt en Partners voert de controles uit op mijn boekhouding”, vertelt businessmentor en personal branding specialist Marlieke Kuijs. “Dat geeft een gevoel van zekerheid. Daarnaast dienen zij voor mij de btw-aangiftes in. En met de start van mijn bedrijf heeft Ruud Walravens van het administratiekantoor me geadviseerd rond zaken als pensioenopbouw

‘Van Herpt en Partners staat náást de ondernemer’

‘Van Herpt en Partners staat náást de ondernemer’

Waarom de samenwerking met Van Herpt en Partners zo goed bevalt? “Hun kracht is dat ze echt náást de ondernemer staan. De lijnen zijn kort, de aanpak transparant en duidelijk. Wij zijn 100% tevreden.” Eigenaar Bart Schuur van Fysiotherapie Uniek vertelt.