Salarisadministratie

Salarisadministratie door Van Herpt en Partners

Een correcte afhandeling van de salarisadministratie vereist nauwkeurigheid, kennis van arbeidswetgeving, belastingregels en gespecialiseerde software. Voor de salarisadministratie van uw onderneming schakelt u Van Herpt en Partners in.

Wij organiseren de salarisadministratie voor zzp’ers, het mkb en bv’s, inclusief directeur-grootaandeelhouders (DGA’s). Ook pensioen- en stamrechtuitkeringen behoren tot de expertise, net als het doen van aangiften loonbelasting bij de Belastingdienst. Daarnaast worden meldingen met betrekking tot pensioenfondsen u uit handen genomen. Een ander voordeel voor u als ondernemer is dat u op ieder moment kunt inloggen voor inzicht in loongegevens en de verwerking daarvan.

Overzicht taken salarisadministratie

Salarisadministratie beslaat een verscheidenheid aan taken, die de experts voor u uitvoeren volgens afspraken op maat.

  • ✓ Registreren en up-to-date houden van werknemersgegevens. Denk aan arbeidscontracten, salariswijzigingen, belastinggegevens en bankgegevens.
  • ✓ De urenregistratie omvat het vastleggen van de gewerkte uren van werknemers, inclusief overuren, verlof, afwezigheid en andere relevante arbeidsinformatie.
  • ✓ Loonberekening op basis van de gewerkte uren, het salarisniveau, belastingtarieven, sociale premies en andere wettelijke voorschriften.
  • ✓ Belastingen en premies berekenen en inhouden voor inkomstenbelasting, sociale premies en andere wettelijk verplichte inhoudingen op het salaris van werknemers, gevolgd door het afdragen van deze bedragen.
  • ✓ Loonstrookjes, met gedetailleerde informatie over onder meer salaris, inhoudingen en belastingen, opstellen en verstrekken aan werknemers.
  • ✓ Rapportage over de salarisadministratie, zoals kostenoverzichten, belastingaangiften, pensioenoverzichten en andere rapportages die nodig zijn voor de financiële administratie en wettelijke vereisten.

Contact met Van Herpt en Partners voor uw salarisadministratie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van salarisadministratie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij overleggen graag met u welke taken we u uit handen kunnen nemen.