‘Volop groeimogelijkheden bij Van Herpt en Partners’

Angelique Leemans heeft al sinds het begin van haar loopbaan veel plezier in haar werk. En de overname van haar vorige werkgever door Van Herpt en Partners, in 2022, heeft daar alleen maar aan bijgedragen. Angelique vertelt dan ook graag over haar baan als assistent-administrateur, haar gezellige collega’s en toekomstwensen.

“Verwerken van administraties, controleren en opmaken van balansen. Daarmee houd ik me 24 uur per week bezig. Ik doe dit nauwkeurige werk graag en hecht er veel waarde aan dat het foutloos gebeurt. Bij Van Herpt en Partners hanteren we het 4-ogenprincipe, zodat we zeker weten dat administraties altijd kloppen”, legt Angelique uit. “De overname door Van Herpt en Partners was mijn eerste verandering van werkgever sinds ik na de meao startte met werken.” De overname pakte positief uit. “Het bevalt super om bij een groter kantoor te werken. We hebben vrij veel contact als collega’s onderling en dat is fijn. We hebben vaste werkplekken, maar lopen allemaal door elkaar heen. En de koffiepauzes en lunchpauzes zijn altijd erg gezellig.”

Verrassende teamuitjes

Behalve de pauzes zijn ook de teamuitjes leuk om mee te maken. “Later in het jaar is er altijd een uitje met aanhang erbij, maar eerst gaan we in de zomer op stap met collega’s. Wat we precies gaan doen, is nog een verrassing. Pas in de loop van die dag horen we dat. Er wordt natuurlijk al druk gespeculeerd!”

Toekomstplannen en groeikansen bij Van Herpt en Partners

In haar vrije tijd houdt de Brabantse zich al 30 jaar graag bezig met de paardensport. “Vroeger was ik fanatiek in dressuur als wedstrijdsport. Tegenwoordig ben ik jurylid, eerst op landelijk niveau en nu vooral in de regio.” Een van Angeliques dochters heeft dezelfde passie. “Het lijkt me mooi om samen met mijn dochter te gaan paardrijden. Mooi samenzijn tijdens fijne tochten. Wie weet wat de toekomst ons brengt.” Ook op werkgebied heeft Angelique toekomstplannen. “Ik blijf graag leren. Via cursussen en door toepassing van het geleerde in de praktijk. Zo is mijn doel op dit moment om balansen nóg verder te kunnen afwerken. Gelukkig biedt Van Herpt en Partners volop groeimogelijkheden.”

Collega’s aan het woord

Een fijne baan is wat waard

Blog van Annemiek Hoefnagels
Leestijd: 1.5 minuten

Als eerste aanspreekpunt is secretaresse Annemiek Hoefnagels het gezicht van het administratiekantoor. Met 37 jaar ervaring in haar functie, waarvan de laatste 5 bij Van Herpt en Partners, is ze een stabiele factor op kantoor.

Nieuw administratief en fiscaal talent

Blog van Eefje van Vugt
Leestijd: 2 minuten

Stel je voor: een webwinkel. Medewerkers die zich inzetten in de verschillende onderdelen van het bedrijfsproces. Heel gewoon. Toch? In dit geval zeker niet!