‘Van Herpt en Partners staat náást de ondernemer’

Fysiotherapie Uniek is gespecialiseerd in veel verschillende disciplines binnen het vakgebied. Vanuit 3 vestigingen in het Brabantse Aalst, Ammerzoden en Zuilichem behandelen zij patiënten met een grote verscheidenheid aan klachten. Een verzuchtende opmerking tijdens een avondje uit leidde tot een rigoureuze beslissing van praktijkeigenaar Bart Schuur.

Werken met een ingewikkeld boekhoudsysteem is niet bepaald motiverend om de bedrijfsadministratie op orde te houden. Daarover mopperden Bart Schuur en zijn vrouw tijdens een borrelavondje in de privésfeer. Gelukkig was daar ook Ruud Walravens aanwezig, een van de directeuren van Van Herpt en Partners. “Ruud vroeg door en vertelde ons toen dat het ook anders kan. Hij adviseerde Snelstart, een inzichtelijk administratieprogramma waarmee ze bij het administratiekantoor werken”, herinnert Bart zich. “We hebben er even over nagedacht en zijn vrij kort daarna overgestapt van onze toenmalige accountant naar Van Herpt en Partners. Een keuze waar we nog steeds erg blij mee zijn.”

Praktisch administratieprogramma

“De administratie, zoals het inboeken van facturen, doen we zelf. Het is ontzettend fijn dat we daarvoor nu, alweer een jaar of 4 inmiddels, met Snelstart werken. Het is een programma dat erg praktisch is in gebruik.” Het administratie- en advieskantoor verzorgt de aangiften. “Controles doen zij, net als belastingaangiften en het opmaken van de jaarrekeningen.”

Sparringpartner

“Daarnaast is Ruud belangrijk voor ons als sparringpartner. Bij zakelijke investeringen is Ruud onze adviseur voor fiscaal optimale oplossingen, maar ook bijvoorbeeld bij de aankoop van ons huis.” Waarom de samenwerking met Van Herpt en Partners zo goed bevalt? “Hun kracht is dat ze echt náást de ondernemer staan. De lijnen zijn kort, de aanpak transparant en duidelijk. Wij zijn 100% tevreden.”

Andere klantverhalen

‘Oprecht tevreden over Van Herpt en Partners!’

‘Oprecht tevreden over Van Herpt en Partners!’

‘Van Herpt en Partners voert de controles uit op mijn boekhouding”, vertelt businessmentor en personal branding specialist Marlieke Kuijs. “Dat geeft een gevoel van zekerheid. Daarnaast dienen zij voor mij de btw-aangiftes in. En met de start van mijn bedrijf heeft Ruud Walravens van het administratiekantoor me geadviseerd rond zaken als pensioenopbouw

‘Persoonlijke aanpak Van Herpt en Partners is blijven bestaan’

‘Persoonlijke aanpak Van Herpt en Partners is blijven bestaan’

Voor bedrijfsadvies raadpleegt Adrian Pulles van Voor Pulles Grond & Sloopwerken Ruud Walravens. “Zo overleg ik met Ruud over grote aankopen en nieuwe doelstellingen en onlangs was hij ook aanwezig bij al onze personeelsgesprekken. Ik kan Ruud altijd bellen om te sparren. Hij maakt altijd tijd vrij om een luisterend oor en adviezen te bieden.”